Logo
Print this page

When Love Takes Over afgelast!

Vanwege de nieuwe gezondheidsmaatregelen die zojuist vanuit de overheid in samenwerking met het RIVM zijn aangekondigd ter bestrijding van het Coronavirus, zijn wij helaas genoodzaakt de shows 'When love takes over' op 28 en 29 maart af te gelasten.
 

Helaas komen wij er met Cascade niet uit om nieuwe data te plannen. Hun programma zit te vol en de momenten die zij nog beschikbaar hebben, passen niet in onze planning. Cascade zal de kopers waarvan zij een mailadres in hun bezit hebben, vanmiddag per mail informeren over het terugstorten van de kosten van de gekochte kaarten (minus toeslagkosten van € 1,- per kaartje).

De mensen die aan de kassa kaarten hebben gekocht en een telefoonnummer hebben achtergelaten, worden gebeld.

Aan de mensen die aan de kassa kaarten hebben gekocht en niets hebben achtergelaten, is het verzoek om zelf contact op te nemen met Cascade. Per mail of per telefoon.

Gaat die geweldige show dan helemaal niet door? Ja, natuurlijk wel! We hebben niet voor niks met het zweet op ons hoofd staan te zingen en springen! We waren er helemaal klaar voor...en zijn dat nog steeds, want we repeteren inmiddels alweer door, alleen dan op veilige afstand met z'n 80-en achter de computer.

Kortom, wij zijn -ondanks de Corona zorgen- niet onverminderd enthousiast om jullie onze kunsten te laten zien. Maar wanneer, dat is nog even de vraag


Voor nu: blijf alsjeblieft gezond, zorg goed voor elkaar en houd je aan de voorschriften.

Een virtuele hug van ons en graag tot snel ziens!

 

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.