Open repetitie donderdag 16 april

Keek je reikhalzend uit naar de open repetitie op 13 februari? Dan moeten we je helaas vertellen dat deze is verplaatst naar donderdag 16 april! Noteer deze nieuwe datum in je agenda!
Tijdens deze avond kun je kennis maken met ons repertoire maar ook gewoon meezingen. En wie weet word je ontdekt en sta je binnenkort ook met ons te shinen! Deelname is gratis en geheel vrijblijvend! Wil je meer informatie, vul dan de gegevens (geheel vrijblijvend) in via dit formulier en zet bij de motivatie dat je graag wil komen op de open repetitieavond. Onze gastvrouw voor nieuwe leden neemt dan contact met je op.
De reden voor het uitstel is dat wij als Re-flax altijd gaan voor kwaliteit. Kwaliteit van onze shows maar ook kwaliteit van andere activiteiten zoals een open repetitie.
Na onze succesvolle Christmas Sing-a-longs zijn we als een malle aan de slag gegaan voor onze shows in maart. Veel nieuwe nummers en golden oldies die terug komen. Dat vraagt onze tijd en aandacht. Een open repetitieavond ook. Daarom besloten we om deze uit te stellen tot na de shows.
Kan je niet wachten om ons te zien? Bestel dan snel je kaarten voor de shows in maart via deze link!
Zien we je op 16 april????

Links