World Choir Games

Zoals jullie ongetwijfeld weten, gaat Re-flax in juli 2020 naar de World Choir Games, dé Olympische Spelen voor koren. Om goed voor de dag te kunnen komen, zullen wij in de komende tijd de nodige investeringen moeten doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan professionele in-ear monitoring, kleding, maar ook verrijdbare podiumdelen staan op ons verlanglijstje.

Om dit te kunnen bekostigen, zullen wij in de komende tijd een aantal ludieke activiteiten organiseren. Eentje verklappen we: een kerstvoorstelling op donderdagavond 12 december 2019 in theater Cascade! De kaartverkoop hiervoor start op 10 mei a.s. via https://theater.stichting-cascade.nl/ Wees er snel bij, want we verwachten dat de voorstelling snel uitverkocht zal zijn.
Een hele andere actie is die van de Vriendenloterij. Het is namelijk mogelijk om met jouw lot óns te steunen. Maar liefst 50% van je inleg kan gedoneerd worden aan Re-flax en het mooie is: het kost jou niets extra!

Speel je al mee met de Vriendenloterij dan is het enige dat je hoeft te doen, de Ledenservice van de Vriendenloterij bellen op het telefoonnummer 088 - 020 1020 en aan te geven dat je Stichting Vocal Popgroup Re-flax als doel kiest. Klaar!

Speel je nog niet mee met de Vriendenloterij, maar wil je kans maken op fantastische prijzen én tegelijkertijd Re-flax steunen? Ga dan naar https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm en kies bij de vraag "Welk goed doel wilt u steunen?" het antwoord "Ik steun een club of stichting naar keuze" en zoek vervolgens op "Stichting Vocal Popgroup RE-FLAX".

Super als je ons mee wilt helpen onze dromen te realiseren! Wij zien je graag tijdens één van onze voorstellingen.

Links