Autumn Proms

Ervaar de chemie tussen Vocal Popgroup Re-flax en Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH). Tijdens deze unieke show in theater Kunstmin in Dordrecht worden de mannen en vrouwen van Re-flax live begeleid door het orkest en zal er op hoog tempo gewisseld worden tussen de verschillende muziekstijlen zoals pop, rock, romantische songs en evergreens.

Vocal Popgroup Re-flax is een popkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht met 80 zangers en zangeressen. Een warme en hechte groep, die onder leiding van Jeffrey van der Vegt vier- tot zevenstemmig haar repertoire zingt. In zestien jaar is Re-flax uitgegroeid tot één van de beste popkoren van ons land.

KRPH is met haar 116 jaar het oudste harmonieorkest uit Rotterdam; een vereniging met een rijk verleden en een mooie toekomst. In Rotterdam is zij een graag geziene gast, o.a. op de Wereldhavendagen. Het orkest bestaat uit ruim 50 leden en staat onder leiding van Ton van Grevenbroek.

De shows vinden plaats op 18 november. Het matinee begint om 14:00 uur, de avondvoorstelling om 19:30. De kaartverkoop is begonnen, en kaarten (a €15,00 per stuk) kunnen besteld worden via deze link voor het matinee en deze link voor de avondvoorstelling

Links

Deze site gebruikt cookies voor het gebruik van onder meer YouTube, Google Analytics en andere diensten van derden zoals Twitter en Facebook. Deze cookies zijn nodig voor de goede werking van de website.